GST logo

Ben je beginner of al meer gevorderd, jong of al wat ouder, LHBTI+er of niet? Het is altijd goed. GST is een open minded vereniging waar je jezelf kan zijn. Nieuwe leden zijn van harte welkom, ook als het seizoen al is gestart.

Doe een training mee op proef!

Het kan natuurlijk best een drempel zijn om meteen lid te worden. Dat snappen wij heel goed. Daarom heeft GST de mogelijkheid om proeftrainingen te volgen. Dit geldt voor alle sporten. Je kan 3x kosteloos en vrijblijvend meetrainen. Tijdens de proeftraining kan je ervaren of het wat voor je is en of je de sport en de groep bij je vindt passen. Daarna kan je besluiten of je lid wordt.

Het werkt zo

Je laat ons weten dat je een keer mee wil trainen. Vervolgens wordt er een afspraak met je gemaakt om mee te trainen op een specifieke datum. We zorgen er voor dat er iemand is om je op te vangen en even kort wegwijs te maken op de dag van de proeftraining. Je traint gewoon mee met de groep, op je eigen niveau en tempo. Na afloop van de training vragen we je uiteraard naar je ervaringen. Dan kan er ook meteen een afspraak voor een eventuele volgende proeftraining gemaakt worden.

Lijkt je dat leuk en ben je nieuwsierig geworden?

Neem contact op met ons op en stuur ons een bericht. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de details verder door te spreken. 

Wil je meteen lid worden? 

Dat kan ook, wij raden echter wel aan om eerst eens een keer kennis te maken via een proeftraining. Weet jij het al? Schrijf je dan nu online in.